HONDA CIVIC - KIEGÉSZÍTŐK

IGAZÍTSA SAJÁT ELVÁRÁSAIHOZ!

Meghatározó vonalak

Figyelemfelkeltő

4 könnyűfémfelni-garnitúra amely közül választhat.

Még sportosabb

2 díszcsík
Fekete és narancs

Formálja ízlése szerint!

Mindenkinek mások az elvárásai, ezért Eredeti Honda Kiegészítők széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. Gyári tartozékokról lévén szó, esztétikai és műszaki szempontból egyaránt tökéletesen passzolnak a modellhez.

Extraként rendelhető kerekek

Egy jó felnigarnitúra felér egy merész kinyilatkoztatással! Mindegy, hogy milyen stílust szeretne kifejezni autója kerekeivel, itt biztosan megtalálja a megfelelő szettet.

17 COLOS CI1701 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 17 colos CI1701 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű betétekkel, Black Pearl festésű középkupakkal és krómozott H-jellel kápráztatja el környezetét.
18 COLOS CI1804 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos CI1804 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű, fényes lakkal bevont betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel vonja magára a figyelmet.
18 COLOS CI1802 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos, többszínű CI1802 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Tuscan Orange fényezéssel, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal, fényes lakkozással és krómozott H-jellel csábít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.
18 COLOS CI1801 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos CI1801 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, fényes lakkozással, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel hódít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

Ismerje meg a tényeket!

Tudjon meg többet a Jazzről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Vigye el egy körre!

Próbálja ki a Jazzt!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!