AZ ÖTAJTÓS CIVIC TELJESÍTMÉNYADATAI

VEZETNI INSPIRÁL

AZ ERŐ FORRÁSA

Új, következő generációs motorjaink jelentősen könnyebbek és hatékonyabbak, mint a kifutó egységek.

A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. A benzines motorok kedvelői 126 lóerős 1.0 VTEC TURBO vagy 182 lóerős 1.5 VTEC TURBO-val rendelhetik meg a modellt, míg a gázolajosok elkötelezettjei az új, 120 lóerős 1.6 i-DTEC javára dönthetnek. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Takarékos és környezettudatos

A Honda által fejlesztett, Earth Dreams Technology névre keresztelt motorépítési filozófia eredményeként az új hajtóművek nemcsak erősek, hanem takarékosak is. Mondhatni, egekbe repítik az adrenalinszintet, az üzemanyag-fogyasztást viszont a lehető legalacsonyabban tartják.

Autózzon mindig biztonságban!

Mindegy, milyen stílusban vezet, az ötajtós Civic igazodik Önhöz, és csodálatos vezetési élményt nyújt.

A kézi kapcsolású váltók kedvelői számára a remekül megtervezett, sebészi pontossággal kezelhető, hatfokozatú erőátvitelt ajánlunk, ezzel a teljes fordulatszám-tartományban élvezetesen, sportosan autózhatnak.

Vegye könnyedén!

Emellett elérhető új, hétfokozatú CVT-váltónk is. Ezzel a folyamatosan változó áttételű, automatikus egységgel minden helyzetben egyenletesen és erőteljesen gyorsíthat, s akár a kormány mögött elhelyezett, „versenyautós” fülekkel is váltogathat a fokozatok között. Az Ön választása

Útpálya Elhagyást Megelőző Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között arra is képes, hogy fékezéssel csökkentse a jármű sebességét.

Sávtartó Asszisztens (Lane Keeping Assist System – LKAS)

Automatikus kormánymozdulataival segít a sáv közepén tartani az autót, ezzel még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán.

A SZEMNEK ÉS A FÜLNEK

A Honda SENSING nem más, mint a Honda legújabb, legmodernebb menetbiztonsági eszközeinek kollekciója.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer (CMBS)

Észleli, ha valami (pl. egy jármű vagy egy gyalogos) a Civic útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan csökkenti a jármű sebességét, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti Önt, ha véletlenül irányjelzés nélkül hagyná el a forgalmi sávot, így azonnal korrigálhat.

Adaptív Sebességrögzítő Kissebességű Követőrendszerrel*

Az Adaptív Sebességrögzítő folyamatosan figyeli a Civic előtt haladó járműhöz viszonyított távolságot, s automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy az elöl haladó autó teljesen lefékez, a Civic önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékpedálhoz.

*A Kissebességű Követőrendszer csak CVT váltó esetén érhető el.

Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja - a 100 méternél közelebbi - közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn. A képernyő egyszerre két táblát képes felrajzolni.

Intelligens sebességhatároló

A vezető által be- és kikapcsolható Intelligens Sebességhatároló az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer képességeit kihasználva mindig arra a sebességre állítja be az autót, amit a legutóbbi tábla jelzett.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a kiegészítő képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó autó bevág-e majd a Civic elé vagy sem, és ennek fényében szabályozza a sebességet. Emellett képes a megadott távolságból követni az elöl haladó autót, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a tempót.

LEGYEN KAPCSOLATBAN AZ ÚTTAL

Amint beül a Civicbe, azonnal szerves részévé válik.

Minden egyes alkatrészt újragondoltuk, hogy még fürgébbé tegyük a Civicet. A sok-sok innovatív, egyedi műszaki megoldás azért született és jutott szerephez, hogy elmondhassuk: ez minden idők legjobb, legsportosabb Civicje.

Ön is passzol a képletbe

Kényelmes, ergonomikus üléspozíciójával és dupla fogasléces kormányművével a Civic precíz visszajelzéseket ad vezetőjének és elképesztően pontos irányíthatósággal, illetve kiemelkedő vezetési élménnyel kápráztatja el.

Úttartás minden helyzetben

Az elöl MacPherson, hátul független, Multi-Link rendszerű futómű menetkomfort, irányíthatóság és úttartás terén is a legmagasabb színvonalat képviseli.

VIGYE EL EGY KÖRRE!

Próbálja ki a Civicet!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

ISMERJE MEG A TÉNYEKET!

Tudjon meg többet a Civicről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

MMindent elmondunk, amit tudnia kell.

MÁRKAKERESKEDÉSEK